Саманта се завръща в продължението на "Сексът и градът"

  • 01 юни 2023 14:27

  • 1345
  • 1
Саманта се завръща в продължението на "Сексът и градът"
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Само за една вечер, светът на "Сексът и градът" отново ще бъде цял. Variety научи, че Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в сериала, ще се превъплъти в емблематичната си роля във финала на втория сезон на "Просто ей така" – продукцията, възраждаща "Сексът и градът".

Катрал обаче ще се появи само в една сцена. Според източници тя е заснела репликите си на 22 март в Ню Йорк, без да се види или да разговаря със звездите от сериала.

В сцената Саманта, която в сериала се е преместила в Лондон, ще проведе телефонен разговор с Кари Брадшоу. В първия сезон на "Просто ей такатака" Кари се свърза с отчуждената Саманта чрез текстови съобщения, а на финала двете правят план да се видят, за да се сдобрят.

Появиха се първи кадри от новите епизоди на „Сексът и градът“

Известната дизайнерка на костюми от "Сексът и градът" Патриша Фийлд, която не е работила по "Просто ей така", също се завръща, за да облече Саманта за сцената.

Появата на Катрал в ролята на Саманта за момента няма да бъде продължение на героинята. Въпреки това завръщането на героинята под каквато и да е форма със сигурност ще развълнува феновете на "Сексът и градът".

През 2016 г. Катрал публично обяви, че е приключила с ролята на Саманта, тъй като не смяташе, че сценарият на предложения трети филм е справедлив към нейната героиня. Решението ѝ да се оттегли от ролята на Саманта пък доведе до публичен скандал със своята бивша колежка Сара Джесика Паркър.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1345 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.01 | 15:19

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини