Джони Деп си счупи глезена

  • 30 май 2023 12:33

  • 1404
  • 1
Джони Деп си счупи глезена
© Getty Images

Американският актьор Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е си е счупил глезена, съобщи "Ти Ем Зи". Според медията американските фенове на зездата ще трябва да изчакат, преди да го видят на живо, тъй като като фрактурата налага отлагане на концертите в САЩ.

Източници, близки до актьора, са казали пред "Ти Ем Зи", че "Джони и групата "Холивуд Вемпайърс" отлагат участията си заради лекарски препоръки".

Според медията Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е е наранил глезена си по време на публичните изяви в Кан, а след това е задълбочил травмата по време на концерт в памет на Джеф Бек.

Новият филм на Джони Деп ще открие кинофестивала в Кан

Според "Ти Ем Зи" медицинският екип е забранил на актьора да лети в близко бъдеще. Това би означавало, че скорошните му участия в САЩ са под въпрос, допълва БТА. 

Деп планира да си почине, за да може европейските му участия да минат без проблеми. Те стартират през юни и включват концерт в София на 12.06. 

Ето какво е поискал Джони Деп за престоя си в София

Последвайте канала на

Весела Найденова
1404 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
janis

2023.05.31 | 16:08

1
Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

Добави коментар

Водещи новини