"Джон Уик" оглави бокс-офис класацията в Северна Америка

  • 27 март 2023 10:38

  • 953
  • 0
"Джон Уик" оглави бокс-офис класацията в Северна Америка
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

"Джон Уик" оглави при дебюта си бокс-офис класацията в Северна Америка. Четвъртата част на сагата, продукция на филмовото студио "Лайънсгейт", предизвика фурор и донесе 73,5 млн. щатски долара приходи за уикенда. 

Това е паметен премиерен уикенд, каза филмовият експерт Дейвид. А. Грос, уточнявайки, че всяка следваща част на на "Джон Уик" е по-успешна от предходната.

Отзивите на критиката за за филма на режисьора Чад Стахелски с участието на Киану Рийвс са положителни. Стахелски е бивш каскадьор. Освен Рийвс във филма участват още Дони Йен, Бил Скарсгард, Лорънс Фишбърн. 

На второ място в бокс-офиса на Северна Америка е "Шазам: Яростта на боговете", който носи 9,7 млн. щатски долара приходи за втората си седмица по кината. Според изданието "Варайъти" тези стойности са сред най-лошите за филмите със супергерои. 

Новото продължение "Писък 6" е на трето място с 8,4 млн. приходи.

Кои са най-очакваните филми през 2023 г.?

На четвърто място е "Крийд 3" с 8,4 млн. приходи за четвъртата си седмица по кината. 

На пета позиция, падайки с едно място в сравнение с миналия уикенд, е научно-фантастичният трилър "65" с 3,3 млн. щатски долара приходи. В главната роля във филма, представящ пътуване през времето, е актьорът Адам Драйвър, отбелязва БТА. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
953 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини