Мария Бакалова с нов български късометражен филм

  • 24 март 2023 10:31

  • 1362
  • 3
Мария Бакалова с нов български късометражен филм
© Светослав Стоянов
Слушай новината Слушай новината

Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат приключи снимките на българския късометражен филм „Това, което остава“. Режисьор е Димитрис Георгиев. Той е и автор на сценария заедно с Марий Росен, съобщиха за медиите от екипа на продукцията.

Освен Бакалова в актьорския състав са още Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева. Главната роля изпълнява Ян Лозов.

Мария Бакалова разтопи мрежите за рождения ден на половинката си

„Това, което остава“ проследява екстремното съзряване на момче по време на трагични събития, разтърсващи семейството му, разказват от екипа на филма за сюжета.

По думите им за всички персонажи разплитащата се история е истинско житейско изпитание – изправени пред болката от загубата на близък човек, откриват истини, за които не са готови, взимат решения, които променят напълно живота им, изпитват вина, която ги разяжда, търсят изход, но се успяват да излязат от капана на събитията.

Филмът е продуциран от „No Blink Pictures“, „New European Wave Entertainment“ и продуцентската компания на Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат и Юлиан Костов „Five Oceans“.

Това е вторият филм на Юлиян Костов и Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат като продуценти във „Five Oceans“ след игралния филм „Триумф“ на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева, който е в етап на постпродукция.

Проектът е финансиран от Националния филмов център с подкрепата на Община Бургас, Столична община и Община Стара Загора. 

Цветелина Кирилова
1362 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.25 | 00:52

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
KRAVAR

2023.03.24 | 11:20

2
STIGA NI ZANIMAVALI S TAQ PRADLA NA DIARIQ !
Stamatis

2023.03.24 | 11:18

1
Нещо американската мечта поизбледня! Мина време и вече я позабравиха, което е и очаквано! Не е лошо момичето, но като нея има досста гладни девойки и момчета! Ще я коментират още 2-3 годинки и после ще чуваме за нея както напр. за Соня Васи!

Добави коментар

Водещи новини