Ето кой ще изиграе ролята на Майкъл Джексън в нов биографичен филм

  • 31 януари 2023 12:29

  • 869
  • 1
Ето кой ще изиграе ролята на Майкъл Джексън в нов биографичен филм
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Джаафар Джексън, племенникът на Майкъл Джексън, ще се превъплъти в образа на Краля на попа в биографичен филм, съобщават световните осведомителни агенции.

Филмът, озаглавен "Майкъл", ще бъде режисиран от Антоан Фукуа ("Тренировъчен ден"). Биографичната лента ще изследва "сложния човек, превърнал се в Краля на попа", се посочва в изявление, направено от компания "Лайънсгейт". Филмът ще включва "всички аспекти" от живота на Джексън и забележителните му изпълнения, благодарение на които той стана икона в музикалния свят". "За мен е чест да вдъхна живот на историята на чичо ми Майкъл", сподели на свой ред 26-годишният Джаафар Джаксън в Инстаграм. "Ще се видим скоро", написа той, обръщайки се към феновете.

Майкъл Джексън се грижил сам за децата си

Джаафар Джексън е син на Джърмейн Джексън, един от по-големите братя на Краля на попа, басист и певец на групата "Джексън файв". Подобно на чичо си, Джаафар се изявява от ранна детска възраст и започва да пее и танцува на 12 години. През 2019 г. той издава дебютния си сингъл "Got Me Singing". Ролята на Краля на попа в "Майкъл" ще бъде неговият актьорски дебют.

Снимките за филма ще започнат тази година. Продуцент е Греъм Кинг ("Бохемска рапсодия"), който казва, че Джаафар Джексън притежава естествената способност да наподоби чичо си и да му вдъхне живот.  

Продуцентът на "Бохемска рапсодия" подготвя биографична лента за Майкъл Джексън

"Джафар е олицетворение на сина ми. Прекрасно е да видя как той продължава артистичното и изпълнителско наследство на семейство Джексън", казва Катрин Джексън, майката на Майкъл Джексън.

"Майкъл" ще бъде оторизиран портрет на Краля на попа, който почина през 2009 г. на 50-годишна възраст. Сценарият за филм, който ще бъде продуциран със съдействието на наследниците на певеца, е поверен на Джон Логан ("Гладиатор", "Авиаторът").

Теодора Павлова
869 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Дисни Адаптация

2023.02.01 | 17:25

1
мейк Джаксън Уайт Агейн !

Добави коментар

Водещи новини