Принц Хари заговори за „мръсна игра“ в кралското семейство

  • 07 декември 2022 12:47

  • 1502
  • 1
Принц Хари заговори за „мръсна игра“ в кралското семейство
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), говори за „мръсна игра“ в британското кралско семейство в нов трейлър на предстоящия документален сериал „Хари и Меган“. Продукцията – общо шест епизода – е разделена на две части и първата от тях ще тръгне в „Нетфликс“ още тази седмица на 8 декември, пише "Площад Славейков".

В „Хари и Меган“ бившите представители на британската монархия ще обяснят обстоятелствата около шумната си раздяла с кралското семейство. В трейлъра Хари говори за кралската йерархия, за изтичането на истории от Двореца, но и за „залагането“ на клюки в медийните издания с цел опозоряване. Братът на престолонаследника Уилям говори и за „болката и страданието, на което са подложени жените, омъжени в тази институция“, явна препратка не само към съпругата му, но и към покойната му майка принцеса Даяна.

Хари и Меган няма да празнуват Коледа при Елизабет II

„Не исках историята да се повтори“, казва Хари в трейлъра.

„Това бе въпрос на омраза. На раса – казва един от коментаторите в документалния сериал, а друг допълва: Срещу Меган се водеше война.“

Сериалът обещава да предложи задълбочен поглед на историята, започнала с Меган като „кралска рокзвезда“ и завършила с преместването на семейството в САЩ и оттеглянето им от активните монархически задължения през 2020 г. след множество скандали във и извън кралското семейство.

Вижте трейлъра на филма за Хари и Мегън

Търсен е паралел между трагедията на Даяна и начина, по който медиите затварят примката си около Меган. На фон тя казва: „Осъзнах, че те никога няма да ме защитят.“

Все още няма официална реакция от Бъкингамския дворец, но най-вероятно монархията ще следи внимателно всички обвинения, които Хари и Меган ще направят в сериала. Шестте му епизода ще бъдат последвани от мемоарния роман на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, който ще излезе в началото на годината и вероятно от Двореца се опасяват, че атаката ще доведе до омаловажаване на усилията на останалите членове на семейството, отбелязва Би Би Си, най-вече на всеобщите любимци Уилям и Кейт.

Първите три епизода на сериала ще бъдат достъпни на 8 декември, останалите три ще излязат седмица по-късно на 15 декември.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1502 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.07 | 17:32

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини