Какво ни очаква във финалния сезон на Stranger Things?

  • 14 ноември 2022 13:06

  • 600
  • 0
Какво ни очаква във финалния сезон на Stranger Things?
© YouTube

Четвъртият сезон на Stranger Things надмина всички очаквания. Той се превърна в най-стриймваният сезон на английски език и вторият изобщо за Netflix. Пред него засега остана само сензацията от миналата година Squid Game. 

Stranger Things ще има пети сезон и той ще бъде финален. Решението за това се подсказа и от финалния епизод на четвърти сезон, който беше зрелищен, но пък след него останаха твърде много въпроси. 

Край на споделените пароли в Netflix

Братята Мат и Рос Дъфър - създаделите на Stranger Things, издадоха някои тайни за последния сезон на сериала. Това се случи на събитие в Лос Анджелис, а двамата бяха запитани дали петият сезон също ще бъде под въздействието на 80-арската култура.

"Сезон 5 е нещо като кулминация на всички сезони, така че ще има от всичко по малко", обясни Рос Дъфър. "Опитваме се да се върнем към духа на първия сезон, но също така и да надградим четвъртия. Затова казвам, че се надявам да има от всичко по малко".

Петият сезон ще се отличава и с това, че "опасността" вече ще е видима не само за учениците от Хокинс, но и за техните родители, учители, за всички. Което може би означава, че злото ще е все повече в истинския свят, а не в паралелния, откъдето атакуваше досега. 

От екипа разкриха, че в момента работят върху втория епизод от сезона, а сценарият на първия епизод вече е предаден към Netflix. Историята като цяло обаче е готова. "Имаме доста герои, които са все още живи. Важно е да развием образите им, защото те растат пред очите ни от първия сезон", обясниха братята. 

Netflix ще прави продължения на два от най-хитовите си сериалa

Досега Stranger Things има 13 номинации, припомня каналът Vbox7.

Теодора Павлова
600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини