Netflix ще прави продължения на два от най-хитовите си сериалa

  • 10 ноември 2022 11:11

  • 2822
  • 1
Netflix ще прави продължения на два от най-хитовите си сериалa
© Pixabay

2022 г. е годината на Райън Мърфи. И сериалът за Джефри Дамър, и The Watcher се увенчаха с впечатляващ успех, а от Netflix обявиха, че поредицата Monster (чийто първи сезон беше посветен именно на Дамър) ще има два нови сезона. Продължение ще има и The Watcher.

Сериалът за Джефри Дамър се превърна вторият най-гледан англоезичен в Netflix и третият като цяло. Пред него са само Squid Game и Sttranger Things 4. А това по всички нови правила означава само едно - време е за продължения!

Зловещият рекорден рейтинг на Джефри Дамър

От това, което се знае, разбираме, че Monster ще се превърне в антология. За момента не се знае чии истории ще проследят новите сезони.

Още повече пък са въпросителните около втория сезон на The Watcher. Първият "стъпваше" на реалната история на семейство, заплашвано с писма от неизвестен човек. Цялата история беше приключена още в първия сезон, така че предстои да разберем какво е намислил Мърфи.

Райън Мърфи стои зад успехите на American Horror Story, American Horror Stories, American Crime Story, American Love Story, 911. През 2018 г. той подписва договор с Netflix на стойност 300 млн. долара, но големият успех така и не идва. Досега. 

Топ 5 на най-странните предавания в Netflix

Мърфи беше обект на сериозни критики заради сериала за Джефри Дамър. Там история за серийния убиец беше пречупена през действителни събития от личния му живот, които въздействаха на публиката и според близки на жертвата образът му е бил доста смекчен. Критики дойдоха и от LGBTQ общността, тъй като сериалът беше обозначен като LGBTQ шоу в платформата - нещо, което Netflix заличи още преди време, пише каналът Vbox7.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2822 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.10 | 16:01

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини