Актьор от сериала "Щурите съседи" иска да снима в България

  • 31 август 2022 16:48

  • 1909
  • 0
Актьор от сериала "Щурите съседи" иска да снима в България
© Кадър: Youtube

Филип Григоров е познат не само на българската, но и на испанската публика. Участвал е в сериалите "Щурите съседи" и "Новите съседи". Живее и работи в Испания вече 20 години, а преди ден бе специален гост в предаването „Добър вечер, София“.

Завършил актьорски курс в Испания, в школата за сценични изкуства на Кристина Рота, една от най-престижните на Иберийския полуостров и Европа, както и училището на Хавиер Бардем, Пенелопе Круз и Антонио Бандерас.

Актьорът разказа в детайли за обучението си в прочутата школа за сценични изкуства на Кристина Рота.

Това са техники, в които по-скоро те тренират и в тези 4 години ти придобиваш майсторлъка да направиш това, което иска от теб режисьорът, когато четеш сценария, да можеш добре да разбереш какво иска да каже авторът. Режисьорът понякога има свое виждане, различно от моето, и е нужно да се адаптирам с това, и накрая да вложа свой почерк в персонажа. А когато вляза в персонажа, едновременно съм аз и това, което е написано, коментира той, цитиран от БНР.

Съвсем в началото на актьорската си кариера Григоров добива популярност и от приликата му с тогавашния министър-председател Хосе Луис Родригес Сапатеро. Приликата на Филип с него му носи страхотен успех в едно от популярните вечерни шоу предавания в Испания.

Почина един от най-колоритните актьори от сериала ''Щурите съседи''

„Какво е наистина да си актьор – на първо място да си преодолееш егото“, казва Филип Григоров.

Той ще запомни завинаги монолога от един филм на Педро Алмодовар - "Болка и величие", който е трябвало да представи пред публика.

Усещането на живо, контактът с публиката за актьора е много специален, магия. Монологът беше много драматичен, но успях да се свържа с душата си и да предам добре на публиката този момент… Това се случва в театъра. Тогава се почувствах добър актьор, каза още той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1909 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини