Меган Фокс и 50 Cent ще се снимат в „Непобедимите“

  • 31 август 2021 20:33

  • 2957
  • 1
Меган Фокс и 50 Cent ще се снимат в „Непобедимите“
© Getty Images

Актрисата Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и и рапърът Фифти сент ще се впуснат в новото екшън приключение от поредицата "Непобедимите", съобщи "Холивуд рипортър", позовавайки се на компания "Лайънсгейт". Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Ранди Кутюр, които участваха в предишните три филма, ще се завърнат в познатите им роли.

Според изданието в центъра на сюжета този път ще бъде героят на Стейтъм Лий Кристмас, а не Барни Рос (Сталоун), както беше в предишните филми. По-рано се появиха съобщения, че Силвестър Сталоун е решил да се оттегли от проекта. Актьорът обаче изглежда е размислил и зрителите отново ще го видят в образа на Рос, предава БТА.

  Освен Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и и Къртис "Фифти сент" Джаксън, новото попълнение в актьорския състав на "Непобедимите 4" е майсторът на бойни изкуства и каскадьор Тони Джа.

Зад камера ще застане бившият каскадьор Скот Уо, преквалифицирал се в режисьор. Сценарият е поверен на Спенсър Коен. Снимките за филма ще започнат през есента.

Трите филма от поредицата "Непобедимите" събраха над 800 милиона долара в международния бокс-офис, припомня изданието.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2957 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.08.31 | 22:58

1
Кво ше ми снима Сталоун?! Той вече стана на 80 години.

Добави коментар

Водещи новини