Екстремно преследване и безмилостно усещане за опасност в ,,Нито звук 2‘‘

  • 26 май 2021 15:59

  • 591
  • 0
Екстремно преследване и безмилостно усещане за опасност в ,,Нито звук 2‘‘
© Getty Images

Тези от вас, които си падат по ,,страшни филми‘‘ и са гледали първа част на ,,Нито звук‘‘, вероятно ще останат доволни, защото продължението на лентата ще ги изправи на нокти и ще ги накара да притаят дъх до финалните надписи. Повярвайте, зловещите сцени не са никак малко...

Още в първата част, която излезе на голям екран през 2018-а, сценарият разказваше за семейство, което трябва да живее в тишина, за да може да се спаси от набезите на извънземни. Защото щом чудовищата чуят звук, преследването започва, а опасността от смъртта е опасно близо за всяко човешко същество.

В продължението на ,,Нито звук‘‘ сцени на ужас не липсват. Преследването е повече от екстремно, а усещането за опасност – безмилостно.

Появата на мистериозни същества отново обърква живота на много хора. Централната роля пак е запазена за същото семейство от първата част на лентата - Абът. Талантливата Емили Блънт, която играе образа на съпругата в тази фамилия, заслужава отличие за играта си. А разумът на децата води до избавление... Как? С бърз ум и малко късмет.

Филмът тръгва по кината у нас от 28 май.

 

Novini.bg
591 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини