Disney отлага излизането на "Черната вдовица" и "Уестсайдска история"

Компания  Disney отложи за 2021 г. излизането на екран на супергеройската продукция "Черната вдовица" и римейка на хитовия мюзикъл "Уестсайдска история", режисиран от Стивън Спилбърг, съобщава БТА.

Решението на "Дисни" да промени графика за излизане на десет свои водещи продукции се явява спънка за операторите на киносалони, които се надяваха на късен прилив на посетители в края на годината. "Черната вдовица" със Скарлет Йохансон в главната роля и римейкът на "Уестсайдска история" на режисьора Стивън Спилбърг бяха сред най-големите заглавия, останали в холивудската програма за 2020 г.

„Марвел” с вълнуващи новини

Според направените от "Дисни" промени супергеройската продукция "Черната вдовица", която трябваше да излезе на екран на 6 ноември тази година, ще тръгне по кината на 7 май 2021 г. Излизането на екран на "Уестсайдска история" се отлага с цяла година за декември 2021 г. "Дисни" все пак не отписва изцяло сезона.

Анимацията "За душата" – новото предложение на студио "Пиксар", остава в календара за края на ноември. Излизането на екран на хоръра "The Empty Man" e изтеглено от декември за 23 октомври. "Смърт край Нил" на режисьора Кенет Брана се отлага от октомври за декември.

Поредният филм от киновселената на "Марвел" – "Вечните" с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, ще излезе на екран през ноември следващата година, вместо през февруари. Промените се налагат вследствие на разочароващите усилия за връщането на американците в киносалоните, след като през март коронавирусната пандемия "затвори" кината по целия свят.

Киносалоните в САЩ постепенно започнаха да приемат посетители, но тези в гъсто населени места като Ню Йорк и Лос Анджелис все още не работят. Сред няколкото големи продукции, останали в календара за тази година, са новият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", който трябва да тръгне по кината на 20 ноември, и супергеройската лента "Жената чудо 1984", чието излизане на екран наскоро беше отложено за 25 декември.

"Дисни" и други компании нееднократно променяха филмовите си графици в опити да преценят кога коронавирусната пандемия ще отслабне достатъчно, за да се върне публиката в киносалоните. Заради здравната криза повечето филмови дебюти бяха отложени, докато някои продукции излязоха директно в стрийминг платформи, пропускайки големия екран.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет