Меган Фокс се раздели със съпруга си след 10-годишна връзка

Актьорът Брайън Остин Грийн потвърди, че със съпругата му Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и окончателно са се разделили след 10-годишна бурна връзка, съобщи Контактмюзик.

Те сключиха брак през 2010 г., но са двойка от 15 години. От края на 2019 г. "се опитват някак да не са заедно".

Брайън Остин Грийн обяви раздялата в подкаста си. Самият той не изключва пак да се съберат. Във всички случаи те ще останат приятели и ще отглеждат заедно трите си деца на възраст от седем до три години.

Меган Фокс идва у нас през март

Що се отнася до слуховете на Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и с рапъра Машин Гън Кели, Брайън Остин Грийн написа, че те са се запознали на снимачната площадка, но според него са само приятели, съобщи в. "Дейли стар".

Миналата седмица Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и и Машин Гън Кели бяха видени да си купуват обяд в Калабасас.

Меган Фокс зарадва феновете си с горещо селфи (снимка)

"Вярвам на преценката й - добави Брайън Остин Грийн. - Тя винаги е имала добра преценка. Не искам хората да мислят за нея или него, че са злодеи, или че аз съм жертва".

След раздялата Меган ФоксМеган Фокс Цялото й име е Меган Денис Фокс. Родена е на 16-ти Май 1986г. в градчето Оук Ридж, щата Тенеси (САЩ) и остана в Калабасас, а Брайън Остин Грийн се премести в Малибу, допълва БТА.

Коментари

  1. 2020.05.19 | 16:03
    И тази се оказа шаблонно крива жена.
  2. 2020.05.19 | 13:14
    ако ме помоли, ще я взема
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет