Продуцентът на "Бохемска рапсодия" подготвя биографична лента за Майкъл Джексън

Продуцентът на филма "Бохемска рапсодия" Греъм Кинг работи над нова биографична лента за Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, съобщи БТА, цитирайки Контактмюзик.

Кинг е получил разрешение от наследниците на починалия крал на поп музиката да бъде заснет филм за живота му. За целта продуцентът е получил достъп до музиката на Джако. Джон Лоугън се е заел с написването на сценария за компанията "Джи Кей филмс" на Греъм Кинг. Засега обаче нито едно филмово студио не се е ангажирало с проекта.

Филмът "Бохемска рапсодия" увеличи продажбите на записите на група "Куин"

Филмът ще проследи живота на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, от периода, предхождащ прославянето му като член на групата "Джексън файв", до смъртта му през юни 2009 г. на 50-годишна възраст. Очаква се новият филм да фокусира вниманието и върху отправените срещу Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на обвинения в педофилия, макар че семейството му ги отхвърли.

Коментари

  1. 2019.11.24 | 19:06

    Велик! Да спрат да му точат парите с лъжите си! Майкъл е най-големият индивидуален дарител на средства за благотворителност на всички времена-350млн.долара приживе! Велик със живота си, творчеството си, наследството си!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет