Дженифър Лопес в ролята на... стриптийзьорка

13 септември 2019 19:40

Дженифър Лопес в ролята на... стриптийзьорка
© gettyimages (архив)
2273 0

Едно от най-големите предизвикателства пред актрисите е несъмнено танцът на пилон. На Дженифър Лопес вече ѝ се наложи да види, какво е да танцуваш полугола.

„Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това“. За обучението на момичетата във филма се грижи Джоана Сапаки – бивш изпълнител и акробат от трупата на Cirque de Soleil. 

В най-новата лента - ,,Да свалиш Уолстрийт‘‘ тя играе образа на Рамона – изкусително печена стриптийзьорка, която знае как да изкарва много пари от свои богати клиенти, които през деня работят на Уолстрийт, а нощем разпускат с голи момичета, които с умения, танц и секс умеят да измъкват парите им.

Другата главна актриса в лентата Констанс Ву пък разказва, че никога в живота си не е изпитвала подобна мускулна треска след тренировките на пилон, които е трябвало да направи, за да се подготви за ролята си.

Двете актриси, които играят образа на стриптийзьорки, работят в един и същи бар, а служебните им задължения ги сближават. Сближават ги и парите. Те постигат висок стандарт на живот, но цената за това се оказва висока, а рискът – опасен.

Историята на ,,Да свалиш Уолстрийт‘‘ е по действителен случай и е вдъхновена от статия на американската журналистка Джесика Преслър. Във филма образът ѝ е пресъздаден от актрисата Джулия Стайлс.

Дженифър Лопес, която влиза в ролята и на продуцент на филма, споделя, че това, което я привлича към проекта е, че ,,Да свалиш Уолстрийт‘‘ разказва за „алчност, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, колко далеч си готов да стигнеш, преследвайки мечтите си”.

 

Novini.bg
2273 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини