Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън се борят за живота си на няколко континента

  • 31 юли 2019 11:40

  • 2962
  • 0
Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън се борят за живота си на няколко континента
©

Това лято феновете на адреналина, бързите скорости и екшън жанра ще могат да се насладят на най-новата лента от поредицата ,,Бързи и яростни: Хобс и Шоу‘‘.

След осем филма, докарали световни приходи от близо 5 млрд. долара, главозамайващата екшън поредица бележи първия си самостоятелен филм и отваря нова глава в историята на един от най-обичаните франчайзи с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в ролите на тайните агенти - Люк Хобс и Декард Шоу.

Лоялният агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналият в нелегалност, бивш агент на британските елитни войски Шоу, се срещат за първи път през 2015 година в ,,Бързи и яростни 7‘‘. Още тогава двамата разменят хапливи реплики и мощни удари с единствената цел да се повалят взаимно.

В най-новата част на поредицата обаче на двамата ще им се наложи да играят в комбина. Това е така заради появата на кибернетично усъвършенствания анархист Брикстън (Идрис Елба), който контролира опасна биологична зараза (вирус), способна да промени човечеството завинаги. Така Хобс и Шоу са принудени да разботят заедно, за да попречат на ужасните планове на Брикстън.

Какво е екшън лента, ако няма замесена поне една жена. Разбира се, и тук такава не липсва. Дамата, която размества пластовете на играта, е блондинката Хейти Шоу (Ванеса Кърби), която играе образа на агент на МИ-6. Тя е сестра на Декард Шоу (изигран от Джейсън Стейтъм) и също попада в капана на Брикстън. Освен това, по време на цялата екшън битка, тя успява да завърти главата на Люк Хобс (изигран от Дуейн Джонсън) и любовта припламва по време на тази бясна и луда надпревара.

Действието в лентата ни пренася буквално по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от Москва до екзотичната красота на Самоа.
Бясното преследване с бързи автомобили и вертолети подсилва усещането за скорост и много екшън.

В кината: от 2 август

Актьори: Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Хелън Мирън    

Времетраене: 134 минути

Последвайте канала на

Novini.bg
2962 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини