Куентин Тарантино е обявил последния си филм?

"Имало едно време в Холивуд" може да е последният филм на Куентин Тарантино, предаде ТАСС.

Култовият режисьор в интервю пред австралийското издание на сп. GQ е намекнал, че деветата му лента може да се окаже последна. Човекът, създал "Криминале", "Кучета в резерв", "Гадни копилета" и други филми, е казал пред медията, че може да сложи край на кариерата си в киното след "Имало едно време в Холивуд". "Искам да видя как хората ще приемат този филм. Ако реакцията е положителна може и да загърбя режисурата", е предположил Тарантино.

По думите на кинаджията бъдещите му творчески планове са били обвързани с писателска дейност. "Вероятно първата ми книга ще бъде посветена на Седмото изкуство", е намекнал той.

Световната премиера на "Имало едно време в Холивуд" с участието на Марго Робин, Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една се е състояла на 21 май. Очаква се лентата да се появи на българския голям екран на 16 август.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет