Дуейн Джонсън с приз на филмовите и телевизионни награди на MTV

  • 15 юни 2019 12:47

  • 550
  • 0
Дуейн Джонсън с приз на филмовите и телевизионни награди на MTV
©

Актьорът Дуейн Джонсън ще бъде почетен на предстоящата церемония за филмовите и телевизионни награди на MTV, съобщават Асошиейтед прес и ЮПИ.

Бившият кечист, известен с прякора "Скалата", ще бъде удостоен с приза "Поколение". Отличието се връчва на звезди, които с разнообразните си превъплъщения са се превърнали в любимци на филмовите и телевизионните зрители. Сред предишните носители на наградата са Крис Прат, Робърт Дауни младши, Уил Смит, Сандра Бълок, Джейми Фокс, Рийз Уидърспун, Марк Уолбърг, Джони Деп, Бен Стилър, Том Круз, Джим Кери, Адам Сандлър, Майк Майърс.

Дуейн Джонсън дебютира в киното като Краля на скорпионите във филма "Мумията се завръща" (2001). От тогава актьорът е участвал в редица успешни продукции, сред които поредицата "Бързи и яростни", "Сан Андреас", "Херкулес", "Джуманджи: Добре дошли в джунглата".

"Тази награда означава много за мен. Приходите в бокс-офиса са чудесно нещо, но това, което наистина е от значение, е възможността да оказваш позитивно въздействие върху поколенията", споделя Дуейн Джонсън, коментирайки избора му за носител на приза.

С почетна награда "Пионер" ще бъде удостоена актрисата Джейда Пинкет Смит.

Супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят", фентъзи сериалът "Игра на тронове" и документалната лента "РБГ" за Рут Бейдър Гинсбърг водят по номинации с по четири на брой за филмовите и телевизионни награди на MTV. Отличията ще бъдат раздадени на 17 юни на церемония в Санта Моника, Калифорния. Водещ на шоуто ще бъде Закари Леви, който е номиниран в категориите за най-добър герой и за най-добро комедийно изпълнение за "Шазам!".

Последвайте канала на

БТА
550 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини