Хилари Клинтън ще продуцира филми и телевизионни програми

  • 31 май 2019 13:40

  • 287
  • 1
Хилари Клинтън ще продуцира филми и телевизионни програми
© Getty Images/Guliver

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и дъщеря ѝ Челси ще основат частна компания, която ще се заеме с осъществяване на проекти в киното и телевизията, предаде ТАСС, като цитира агенция Блумбърг.

Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и дъщеря ѝ водят преговори с редица филмови студиа за финансиране на въпросните проекти, които ще са посветени най-вече на представителките на нежния пол. Идеята е продуктът да се ползва не само с търговска цел, но и да оказва въздействие върху състоянието на американското общество и култура, отбелязва агенция Блумбърг.

Седемдесет и една годишната Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 тръгва по стъпките на бившия американски президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. През месец май той и съпругата му Мишел сключиха многогодишен договор с компанията "Нетфликс", който предвижда участие в заснемането на филми, телевизионни сериали и предавания. Тези проекти ще са достъпни в 125 милиона домакинства, които са абонати на "Нетфликс" в 160 страни, уточниха от компанията.

Според агенция Блумбърг, Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 окончателно се е оттеглила от голямата политика и не възнамерява да се кандидатира повторно за президент на САЩ.

БТА
287 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Viagrata

2019.05.31 | 13:55

1

TNKS.

Добави коментар

Водещи новини