Българската Хип Хоп Асоциация стартира инициативата “Записвай с професионалистите”

  • 13 март 2019 11:50

  • 290
  • 0
Българската Хип Хоп Асоциация стартира инициативата “Записвай с професионалистите”
© Pixabay

Българската Хип Хоп Асоциация стартира инициативата “Записвай с професионалистите”, която е в подкрепа на начинаещи хип хоп изпълнители и биймейкъри.

Чрез нея трима начинаещи рап изпълнители и трима начинаещи биймейкъри ще имат възможност да запишат своя песен, напълно безплатно в професионално звукозаписно студио с личната помощ и подкрепа от трима признати в бранша ментори.

Според БХХА в момента огромна част от новата българска музика е именно рап и това ще даде възможност на прохождащите изпълнители и композитори да се запознаят с процеса на запис, миксиране и мастериране на една песен, така че на финала тя да е готов продукт, който да отговаря на стандартите за изпъчване по клубове, радиа и телевизии.

БХХА поема всички разходи свързани със записването, миксирането, мастерирането на песните, както и разходите по заснемането на процеса.

Участие в конкурса могат да вземат както композитори, така и рап изпълнители, които досега не са имали възможност да записват в професионално студио, пише www.bhha.eu

Novini.bg
290 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини