Том Круз планира нови филми от поредицата "Мисията невъзможна"

  • 23 юни 2018 16:22

  • 3671
  • 0
Том Круз планира нови филми от поредицата "Мисията невъзможна"
© Getty Images/Guliver

Том Круз планира да бъдат заснети още най-малко два-три филма от поредицата "Мисията невъзможна", но режисьорът Кристофър Маккуори не знае дали ще работи над тях, съобщи Контактмюзик. 55-годишният актьор отново е в образа на Итън Хънт в шестия филм от поредицата, озаглавен "Мисията невъзможна: Разпад". Круз смята, че неговият персонаж има още какво да покаже пред зрителите. Актьорът обаче отказа да разкрие плановете си.

"Имам много идеи за следващия етап, за следващите два-три филма, но сега не съм готов да ги обсъждам - каза той. - Все пак ще видите част от тях в новия филм. Той е по-епичен в сравнение с останалите филми от поредицата."

Независимо че отдавна е ангажиран с въпросната поредица, Круз признава, че не е лесно да бъде заснет нов филм от нея. "Смяташ, че знаеш как се заснемат подобни екшъни, докато не започнат снимките на новия филм - довери той. - Тогава си казвам "Господи, какво правя, та това е "Мисията невъзможна"."

Маккуори е първият режисьор, заел се със заснемането на два филма от поредицата. Той възнамерявал "Мисията невъзможна: Разпад" да е много по-различен от първия заснет от него филм от поредицата - "Мисията невъзможна: Престъпна нация", който излезе по екраните през 2014 г. "Причината да се заловя отново с филм от поредицата бе свързана с предизвикателството да направя нещо съвсем различно - поясни Маккуори пред сп. "Тотал филм". - Всеки нов филм от поредицата "Мисията невъзможна" се заснема от различен режисьор."

Маккуори сега ангажирал различен актьорски състав в сравнение с този на "Мисията невъзможна: Престъпна нация". "За новия филм реших да не вървя по утъпканите пътеки", отбеляза режисьорът. Той обаче не е сигурен дали ще може да направи това още веднъж, за да заснеме трети филм от същата поредица, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини