Българският филм "Привличане" тръгва по кината от утре

Пловдивските киномани ще имат възможност да се срещнат с актьорите от най-новия български филм "Привличане".

На 23 февруари от 16.45 часа пред кино "Арена" ще бъдат Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Радина Боршош, Живко Симеонов, Луиза Григорова-Макариев. Това съобщиха от фирмата-разпространител. Поводът за звездната инвазия в Пловдив е, че на този ден "Привличане" излиза на киноекраните в цялата страна. Но само пловдивчани ще могат да получат автографи, да се снимат и да поговорят с артистите още в първия ден.

Според сценария, чийто автори са Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов, актьорите влизат в кожата на учители в елитно частно училище, където трябва да се справят не само със своите проблеми, а и с тези на учениците, но и с вътрешните интриги, които плъзват из коридорите на гимназията. Яна Маринова е в ролята на младата учителка по история Лора Ангелова, изправена пред тежката задача да даде правилния пример на своите ученици, но и да устои на манипулативната си колежка Великова /Койна Русева/, с която спорят за директорското място.

"Привличане" е дебют на Яна Маринова и като продуцент в съдружие с Башар Рахал. Актьорите се доверяват за режисурата на Мартин Макариев, който зад гърба си има успешните проекти "Под прикритие", "Дървото на живота" и "Вила Роза".

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет