Деян Донков: Радина и майката на детето ми са приятелки

  • 20 януари 2012 12:07

  • 3611
  • 0
Деян Донков: Радина и майката на детето ми са приятелки
© Булфото

Деян Донков се вижда без проблем с малкия си син, чиято майка е Анастасия Ингилизова

Той обясни, че никой не му пречи да вижда Деян, а Радина е вече приятелка с Анастасия.

Колкото до детето, младата му приятелка а малчугана поддържали приятелски отношения и Радето има общ език с него. Деян я похвали, че комуникира много добре с деца.

Влюбените актьори се съгласили да участват в реклама на вино, в която са разголени и имитират гореща любовна сцена, но Деян обясни, че поканата не е имала нищо общо с връзката им. Той каза, че са подходили чисто актьорски към задачата, която им дали режисьорите на видеото.

Свалката между двамата се случва много естествено, никой никого не е преследвал, категоричен е Динката. Това, с което го привлича Радина е външната и вътрешната й красота, благородството й и чувството й за хумор.
Двамата са много импулсивни, затова един от тях понякога трябва да прави компромис, за да не се стига до глупави спорове.

„Обикновено единият трябва да клекне“ – пошегува се Деян, но после разкри, че Радето се вслушва в думите му и не стигат до грандиозни скандали. Споровете им били за несериозни неща от сорта на „къде да отидем тази вечер“, но Донков не се сеща за нищо по-сериозно.

Призна, че повече глезят него, отколкото обратното. Той е по-зает в театъра и Радина се опитва да го радва с малки жестове и изненади, като задължително му готви нещо, което обича. Младата актриса тепърва навлиза в кулинарията, но Донков е сигурен, че става все по-добра.

И двамата са отворени към идеята за брак, не се ревнуват и са оставили връзката им да се развива, пък да става, каквото ще. Запитан дали смята да се ожени за Радина в скоро време, Деян отоговаря:

„Не обичам да планувам каквото и да било, защото добре знам, че животът ще те изненада“

Признава, че не спира да мечтае и идеята за още деца му е приятна, защото обича хлапета.

Последвайте канала на

3611 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини