Георги Стайков: Разделих се с жена си

  • 22 декември 2011 19:40

  • 4170
  • 0
Георги Стайков: Разделих се с жена си
© Интернет
Разделих се със съпругата ми, но животът продължава. Когато се запознахме, си казах, че това е жената за мен. Влюбих се от пръв поглед и й предложих брак 2 часа по-късно.
 
Бяхме 15 години заедно, но нещата се променят”, разказа звездата от легендарния филм “Вчера” пред “168 часа”.

Бракът на актьора и шведската певица Марион се разпадна. След раздялата им Георги се установил в България и участвал в сериала “Под прикритие”. Той има уникалния шанс да се снима в един от най-хитовите за времето си филми – “Вчера”. Когато е само на 20 години. На 26 години напуска България.

“Заминах за Англия много млад. Исках да видя как е по големия свят. Не беше проблем за мен, защото знаех чужди езици и успях да се приспособя. След няколко години навън се пробуди носталгията и през 94-а някъде се прибрах в родината. Положението тук беше доста хаотично, неуправляемо и непредвидимо и осъзнах, че нямам никаква перспектива”, разказва той.

В чужбина се снимал в над 40 филма и минисериали. Рядко си позволява импровизации, защото смята, че нещата трябва да са подготвени предварително и да няма изненади. Старае се да не се отъждествява с героите си след снимките да се отдалечи максимално от образа.

Георги Стайков има за цел да реализира самостоятелния си проект - футболна комедия, в която ще участва Фахрадин Фахрадинов.

Последвайте канала на

4170 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини