Дакота Фанинг се забърка в секс скандал

  • 10 ноември 2011 16:38

  • 3078
  • 0
Дакота Фанинг се забърка в секс скандал
© Интернет

След като избухна скандала с 10-годишната Тилен Блондо заради секси фотосесията й за Vogue, дойде ред и на Дакота Фанинг.

За пореден път тя е забъркана в скандал с реклама. През 2007 г. бе направена фотосесия с 13-годишната Дакота Фанинг за спортната кампания Marc Jacobs.

Този път рекламата на парфюма Oh, Lola! с участието на Дакота предизвика разгорещени спорове. Дизайнерът Marc Jacobs описва новия си аромат като чувствителен, но рекламата за него накара някои по-чувствителни натури да изкажат мнението си. А то никак не е ласкаво.

На снимката се вижда актрисата, която позира с шишенцето между краката си. Според обвинителите това било сексуално посегателство върху звездата, която въпреки че е на 17 години, изглежда по-млада.

„Считаме, че бутилката, дължината на роклята и краката й привличат вниманието върху сексуалния аспект, а не върху рекламния," се твърди в изявлението на недоволните от рекламата.

От компанията, произвеждаща аромата, споделиха, че рекламата е „провокативна, но не е недостойна и накърняваща нечии интереси."
  

3078 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини