Гледайте филма "Без заглавие" на Иван Москов в интернет от 1 юни

Късометражният филм "Без заглавие" на Иван Москов - режисьор и сценарист, с Иван Бърнев и Леда Стоилова, може да се гледа в интернет от 1 юни - на сайта на Кинематограф, съобщават организаторите, цитирани от БТА.

Онлайн премиерата е почти година след представянето на филма в Студио 5 и е част от поредицата, целяща българската публика да припознае интернет средата като сцена, отбелязват от екипа на Кинематограф, който работи за развитието на късометражното кино.

В "Без заглавие" писател (Иван Бърнев) се среща случайно с малко момиче (Леда Стоилова) и заедно създават мечтан свят върху белите страници, който постепенно излиза от тях и се прехвърля в реалността. Епизодично участие във филма има и майката на Иван Москов - актрисата Мая Новоселска.

Историята на създаването на 20-минутния филм е дълга и изпълнена с перипетии. От зараждането на идеята до изпълнението й изминават шест години.

Познат като бунтар със собствено виждане за нещата, Иван Москов режисира музикални клипове, реклами и късометражни филми.

Изкуството е в кръвта му - син е на режисьора Теди Москов и актрисата Мая Новоселска, но не разчита само на известността на семейството си. Участва в ASMA (Association of Self-Motivated Artists) - общност от артисти, които се занимават с различни видове визуални изкуства, водени от своето вдъхновение и желание за работа.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Филми

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет