Завесата, която съществува между различните измерения, става лека и крехка в този ден

  • 15 октомври 2024 06:54

  • 2151
  • 0
Завесата, която съществува между различните измерения, става лека и крехка в този ден
© Novini.bg/Canva

Луната е в знак Риби до 23:35ч на 15 октомври

Този период се характеризира с повишена чувствителност, чувство на несигурност, намалено внимание и концентрация. Търсим удобство и комфорт у дома и на работа. Силно възприятие, състрадание към болката и интуитивно разбиране на проблемите на хората около нас. Опитайте се да не общувате с хора, които не ви харесват, или сведете това общуване до минимум. Добро време за творчески дейности.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:45ч

13-ият лунен ден е специален - дори във въздуха можете да почувствате някои промени. Мистика, необичайност цари навсякъде. В действителност завесата, която съществува между различните измерения, става лека и крехка в този лунен ден. Хората, които имат добър вътрешен инстинкт и развити интуитивни способности, имат уникалната възможност да се потопят в тайните на Отвъдното и Непознатото. Много хора ще изпитат невероятна жажда за духовни търсения. В края на краищата нашият вътрешен свят също има много тайни и загадки - те трябва да бъдат опознати и осъзнати.

Ако сте спазвали всички инструкции преди и сте използвали лунната енергия в правилната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има пълно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво. Връзката между Висшия свят и хората с богато вътрешно съдържание е много тясна. Вибрационните енергии между тях започват да преминават една през друга и да се движат хармонично. От гледна точка на енергията 13-ия лунен ден ние подновяваме нашия енергиен резерв, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни.

Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите много от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Всички знания, придобити в този ден, се усвояват незабавно и лесно се прилагат на практика. Приемайте колкото се може повече информация от книги, интернет ресурси, научни списания - всичко може да ви бъде полезно в бъдеще.

Неблагоприятно време за всякакви начинания, довършвайте само започнатото. Не оставяйте започнатата работа недовършена. Под никакъв предлог не преминавайте към друга дейност. Първо премахнете старото. 

Днес може да се върнат някои стари забравени проблеми, които не сте решили по-рано. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Този лунен ден е предназначен за работа върху грешките. 

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. 

Следва 14 лунен ден от 17:45ч на 15 октомври до 18:08ч на 16 октомври

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2151 0

Водещи новини