Денят създава благоприятно настроение, усещане за спокойствие и увереност в себе си

  • 02 октомври 2024 06:00

  • 2204
  • 0
Денят създава благоприятно настроение, усещане за спокойствие и увереност в себе си
© Pixabay

Луната е в знак Везни от 01:21ч до 14:23ч на 4 октомври 

Дните на Везни са подходящи за проветряване на апартамент, мазе, проветряване на външни завивки и матраци. Почистете килера. Извършвайте дребни ремонти и домакинска работа. Измийте прозорците, изперете завесите, подредете гардеробите, изчистете стъклата и порцелана. Купувайте храна само за бърза консумация, не съхранявайте нищо, всичко се разваля бързо.

Луната във Везни подкрепя чувството за красота и естетика. Посетете салон за красота, поглезете се с грижа за кожата, косата, разкрасяващи вани, спа процедури, маникюр, педикюр. Направете си почистваща маска за лице. Борба със стриите и целулита. Масажирайте проблемните зони с груба кърпа по посока на часовниковата стрелка, след което нанесете подхранващ крем или масло. Подходящи етерични масла и аромати: розово масло, роза, мускус, портокал, жасмин.

Старайте се да бъдете в хармония със себе си. Животът не  е само черно и бяло, има хиляди нюанси, въпросът е да ги откриете. 

Хороскоп за октомври

Лесно е да получите инфекции на пикочния мехур и бъбреците днес, не забравяйте да поддържате тези области топли. Подходящо е да се пият билкови чайове за прочистване на бъбреците и кръвта.

Лунен календар: 30 лунен ден от 06:55ч до 21:49ч на 2 октомври

Този ден е последният в лунния цикъл. Негов символ е Златният лебед. Обикновено е много кратък и не всеки месец го има, но сега е по-продължителен. 30 лунен ден носи със себе си само хармония, светлина, доброта и любов. Изхвърлете шума и суетата, опитайте се да забравите за работата и притесненията поне за известно време и просто се насладете на живота.

Денят създава благоприятно настроение, допринасяйки за усещането за спокойствие и увереност в себе си.
Необходимо е да обобщите резултатите от лунния месец, да поискате прошка за всички лоши дела, извършени по време на него, да се покаете поне пред себе си, да осъзнаете грешното си поведение и да обобщите постиженията си.

Добре е да подстрижете краищата на косата си в самия край на тридесетия лунен ден. По този начин ще теглите чертата под всички събития от изминалия лунен месец и ще дадете на косата си импулс да се настрои на енергията на новия период, да се подготви за трудния ден на новолунието.

Полезно е да медитирате, да почиствате дома си с помощта на огън от свещи и тамян, както и вътрешно да се настройвате само на положителния поток на съществуването.

Новолуние в 21:49ч в знак Везни. Започва 1 лунен ден до 07:56ч на 3 октомври

Първият лунен ден продължава от новолунието до първия изгрев на луната след новолунието. Колкото по-кратко е, толкова по-интензивно се случва всичко в него. Добре е да го посветите на духовно очистване, за предпочитане чрез огън. Седнете до запалена свещ и гледайте в пламъка. Помислете за всичко, от което бихте искали да се отървете и го предайте на огъня, който ще изгори целия негативизъм.

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Прощавайте, прощавайте, чистете неща от миналото. След като се пречистите, можете да преминете към визуализиране на желанието си. В първия лунен ден желанията се сбъдват, така че пожелавайте само това, което наистина искате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2204 0

Водещи новини