Не правете нищо, което изисква много енергия – тежка храна, сериозна физическа активност

  • 22 септември 2024 06:00

  • 4851
  • 0
Не правете нищо, което изисква много енергия – тежка храна, сериозна физическа активност
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 13:25ч, след което преминава във въздушния знак Близнаци, където ще остане до 17:51ч на 24 септември

Дните в Близнаци имат тенденция да бъдат много променливи и неспокойни поради въздушния елемент, който управляват. Отидете на разходка, свежият въздух ще ви се отрази добре. Денят е подходящ за посещение на приятели и роднини. Гъвкавостта, ловкостта и сръчността се проявяват в мисленето. Имаме много идеи, планове и визии в главите си, но не ги следваме докрай. Има тенденция да се правят много неща наведнъж, емоциите са нестабилни, склонни сме да проявяваме любопитство и любознателност. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, нуждата от общуване.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване.

Луната преминава на празен ход от 13:15ч до 13:25ч.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 21:42ч

20-ият лунен ден принадлежи към третата лунна фаза. Ден за алхимия на духа. Символ на този ден е орела. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат тези, които правят нещо колективно, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако осъществите ново познанство, възможно е този човек да стане най-добрият ви приятел или общуването ви може да се превърне в нещо повече. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата притежава в този момент целeбни свойства.

Следва 21 лунен ден от 21:42ч на 22 септември до 22:28ч на 23 септември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4851 0

Водещи новини