Денят, в който се събуждат негативните емоции и може да почувствате униние, отчаяние и душевна болка

  • 21 септември 2024 05:55

  • 6451
  • 0
Денят, в който се събуждат негативните емоции и може да почувствате униние, отчаяние и душевна болка
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 13:25ч на 22 септември

Луната в този земен знак внася известна умиротвореност в живота. Търпението и силата на волята нарастват. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората са леко апатични. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни, да рисувате и др. подобни.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза сега са много уязвими. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 21:05ч

19 лунен ден е неблагоприятен. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. В него се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Можете да затънете в измами, илюзии и съблазни, като в паяжина, тъй като енергията на тези дни замъглява и зашеметява ума. Лесно се правят сериозни грешки, лесно се пада под чуждо негативно влияние. В този ден е по-добре да общувате по-малко с хората, не трябва да започвате нови неща, не трябва да се опитвате да подредите нещата - само ще ги усложните още повече.

Енергията на деня може да ви накара да чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства и по-слаба психика. Хората сега са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Трябва да се пазите да не изпаднете под чуждо влияние, лесно се правят грешки. Всяко действие, което предприемате, има глобални последици. Ако не сте готови за такава отговорност, опитайте се да не вземате съдбоносни решения в този лунен ден.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са неосъществими – те са съблазън и илюзия. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши вероятно с провал.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се избягват продълговатите (моркови, краставици).

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите лесно отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

За да изкарате лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Бъдете сами, отделете време за почистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Можете да направите това заобиколени от горящи свещи за изчистване на аурата. Също така, денят е благоприятен за разходка на открито.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден. Градинарство – неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 21:05ч на 21 септември до 21:42ч на 22 септември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6451 0

Свързани новини

Водещи новини