Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства

  • 04 септември 2024 06:40

  • 1535
  • 0
Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства
© Novini.bg/Canva

Луната е в знак Дева до 19:13ч на 4 септември 

Хората като цяло са по-практични, рационални и трезво мислещи, изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Енергията на този знак подпомага всичко свързано с планирането, изчисленията и разработването на стратегии. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. 

Новолуние в Дева

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. 

Луната е на празен ход от 19:07ч до 19:13ч. Тези минути са важни да не предприемате нищо важно. След това Луната преминава в знак Везни. 

Лунен календар: 3 лунен ден започва от 08:01ч на 4 септември до 09:02ч на 5 септември

Лунния сърп вече започва да се показва вече. Символ на този ден е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се старайте да не ги изпуснете. денят е добър за всички активни, креативни и енергични личности. денят носи надежда и вдъхновение.

Това е денят на астралната борба, когато е настъпило времето да изчистите своя астрал, да се освободите от негативните емоции. Време е за действия. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен - както физически, така и психически. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от астрални същества или хора. Възможно е да има сривове в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакрата, може да се появи астма или бронхиално заболяване. Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, ще имате достатъчно сили за самозащита и за всичко.

Препоръчително е да си направите голямо, интензивно физическо натоварване в този ден, в противен случай цялата натрупана и неизползвана енергия ще се „вкисне” отвътре и това ще бъде вредно, а вътрешните органи могат да пострадат. Препоръчват се физически упражнения, свързани с работата на ставите, като се знае, че във всяка става има чакра. Добре е да се правят упражнения за подобряване на подвижността на ставите. Проблеми със ставите говорят за застой на астрална енергия. 

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.  

Секс – Време за активност в секса. Може да правите любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми. 

Най-успешните дни на деня на жълто, златисто и кехлибарено. Подходящи камъни – рубин, пирит, авантюрин. Щастлива посока – изток.

Тези, които са родени в 3-ти лунен ден, могат да се считат за късметлии. Тях сякаш ги заобикалят неприятностите и привличат чудеса и приключения. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1535 0

Водещи новини