Мистичен ден, в който в душата на човек и в природата настъпва хармония

  • 01 септември 2024 05:52

  • 1197
  • 0
Мистичен ден, в който в душата на човек и в природата настъпва хармония
© pixabay

Луната е в знак Лъв до 06:50ч на 2 септември.

Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм. Луната в Лъв дава сила, жизненост, оптимизъм и еротика!

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:49ч на 1 септември до 05:55ч на 2 септември

Един от най-прекрасните и спокойни дни на лунния месец. Символ на този ден е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Този хармоничен и светъл ден е предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек, и в природата настъпва хармония.

Денят е изпълнен с много мистика. Могат да ви се случат интересни неща. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Ако днес имате само радостни мисли, това означава, че сте избрали правилния път

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот. Бъдете щедри в постъпките си, направете подарък на близък човек, на дете. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото.

Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Всички благи дела се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Молитвата и покаянието сега действат благотворно.

На прелюдията в секса е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия акт. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1197 0

Свързани новини

Водещи новини