Ден за творчески и нестандартни решения

  • 28 август 2024 06:55

  • 1302
  • 0
Ден за творчески и нестандартни решения
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Близнаци и от 10:15 ч до 11:49ч се движи на празен ход, след което преминава в знак Рак, където ще остане до 20:10ч на 30 август

При Луна в Рак се изявява цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават (особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

Денят е много травмоопасен

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна. 

Лунен календар: 24 лунен ден от 00:33ч на 28 август до 01:30ч на 29 август

Време на разрушаване на старото и създаване на новото. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощ. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Символът на този ден е Мечката и Шива. Днес цари мъжката енергия. В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Свързан е с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели.

Важно време, към което трябва да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за укрепване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация. 

24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Подходящо е за уединение на влюбени сърца. 

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1302 0

Водещи новини