Денят е много травмоопасен

  • 27 август 2024 06:11

  • 2980
  • 0
Денят е много травмоопасен
© Pixabay

Намаляващата луна е благоприятна за всички въпроси, които са в състояние на запазване и завършване. Тя ограничава растежа и помага за премахването на всичко, което е нежелателно.

Луната е в знак Близнаци до 11:49ч на 28 август

Луната пътува в Близнаци и е в намаляваща фаза. Денят в Близнаци обикновено е много променлив и неспокоен поради въздушната стихия, която го управлява. Мисленето показва гъвкавост, ловкост и сръчност. Имаме много идеи, планове и визии в главите си, но не ги следваме докрай. Има тенденция да правим много неща наведнъж, емоциите са нестабилни, склонни сме да бъдем любопитни. Не се изненадвайте, ако прекарате часове по телефона днес, нуждата от комуникация е изключителна. Срещите и разговорите с различни хора, преминаването през нови преживявания, различни видове работа – всичко това обогатява душата ни.

Близнаците оказват влияние върху раменете, гърба, ръцете, лопатките, ключиците, белите дробове и бронхите. Всяко добро, което правите за тези части на тялото, днес ще има двоен ефект. Ако обаче областта на раменете и белите дробове е стресирана, ще го почувствате по-силно от обикновено. Отидете на разходка, чистият въздух ще ви бъде от полза. Денят е подходящ за посещения на приятели и роднини.

Лечебно растение за деня: подбел – сокът му помага при болки в ушите, листата озаряват енергията, когато се поставят на челото.

Подходящи етерични масла и аромати: Лавандула, розмарин, теменужка, мента, мандарина, мащерка.

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Лунен календар: 23 лунен ден от 23:46ч на 26 август до 00:33ч на 28 август

Това е стресиращ период, когато посоката на вибрациите на Луната отново се променя. Символ на деня е крокодила, от който трябва да се поучим на хладнокръвие и спокойствие. Емоционално нестабилен ден. Неудържимата агресия е трудна за контролиране.

Денят „Учител“ - това е много труден ден, изискващ от ученика огромна дисциплина и безкористност. Опасността се заключава в преценката на възможностите да се видят критичните ситуации. Необходимо е да се предпазите от сблъсъци с яростна тълпа, да не се поддавате на провокации, изкушение за отмъщение. Ден на съблазни, преследване, нападения, нарастване на престъпността. Тълпата е изключително опасна. Добре е, ако имате възможност, да не напускате дома си без крайна необходимост. Ако се налага да отивате на работа, бъдете крайно предпазливи. Не предизвиквайте никого и се старайте да не се поддавате на провокации.

За бизнес не е добър ден. По-добре да се почива и да не се предприема нищо важно. Новите контакти и сделки са изключително неуспешни и преговорите могат значително да задълбочат всяка ситуация.

Този ден е символ на саможертвата, покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили, е твърдостта в отстояването на избрания път на космическата любов.

Опасно е да се поддавате на чувства като гнева, лакомията и алчността. Този ден трябва да бъде период на пост и въздържание, предпазливост и точност, придобиване на сили и възможности за изцеление. Денят е много травмоопасен, трябва да защитите гръбнака си.

Не водете заседнал начин на живот. Нека има повече движение.

Не се подлагайте на хирургични операции (освен животоспасяващи).

Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето.

Това е денят на защита на къщата, в който е необходимо да се почисти и поръси със светена вода, пречистване аурата на стаите на дома чрез огън на запалена свещ (по посока на часовниковата стрелка от входната врата обикаляте стените и по ъглите), опушване на помещения с тамян или благовония. Със запалената свещ може да се правят кръстове във въздуха, да се чете молитвата „Отче наш”.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2980 0

Водещи новини