Огледален ден, който отразява нашите мисли, действия, желания и страхове

  • 22 август 2024 05:55

  • 2330
  • 0
Огледален ден, който отразява нашите мисли, действия, желания и страхове
© Pixabay

Луната е в знак Овен от 02:53ч до 03:01ч на 24 август

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Нервността се увеличава. Не започвайте да изяснявате отношения, защото може да стане по-лошо. Луната в знак Овен обикновено психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:46ч

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините. Символ на 18 лунен ден е огледалото и денят е като огледало, в което се отразяват всички наши мисли, действия, желания и страхове. Важно е да бъдете сдържани и скромни, за да няма "връщане". Въпреки това, ще бъде трудно да се ограничат емоциите, много хора наоколо сякаш свалят маските си. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси е по-добре да се отложи. Новите дела са неудачни. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

По собственото настроение и състояние днес можете да определите правилен ли е пътят ви

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Може денят да се окаже тежък за семейните отношения. Възможно е някой от близките ви да е в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Бъдете внимателни в желанията си – промъкващото се чувство на всепозволеност и сила сега е измамно. Важно е да запомните, че хората могат да бъдат по-чувствителни и емоционално стресирани в момента. Важно е да уважавате чувствата на другите и да намерите баланс между собствените си нужди и нуждите на другите. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Осемнадесетият лунен ден се характеризира като време на намаляваща енергия и повишаване на вътрешното налягане. Това може да доведе до увеличаване на емоционалната и физическата умора. Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна.

Следва 19 лунен ден от 21:46ч на 22 август до 22:09ч на 23 август

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2330 0

Водещи новини