Добре е във всичко да се търси златната среда

  • 20 август 2024 06:06

  • 1779
  • 0
Добре е във всичко да се търси златната среда
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 01:53ч до 02:53ч на 22 август

Повишава се романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни. Ходилата не бива да се натоварват, да се снижи всяка физическа активност и по възможност повече да се седи или лежи.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:00ч

Това е светъл и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Избягвайте суматохата, бързането, просто трябва да се оставите на плавния поток на живота. 

Ако човек съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 21:00ч на 20 август до 21:23ч на 21 август

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1779 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини