Могат да възникнат нови, но и да напомнят за себе си стари и нерешени проблеми

  • 11 август 2024 06:00

  • 984
  • 0
Могат да възникнат нови, но и да напомнят за себе си стари и нерешени проблеми
© Pixabay

Луната влиза в знак Скорпион от 01:35ч и остава до 13:02ч на 13 август 

Докато Луната е в Скорпион, завесата, която разделя съзнанието от подсъзнанието, се отваря. Ние сме по-склонни да улавяме детайлите от нашия живот наяве/насън от всеки друг ден. Сянката на Скорпиона ограничава емоциите, докато не се втурне като вулкан. Има обаче светлина, която може да бъде внесена в този мрак. Светлината на осъзнаването е нашият водач! 

Дишайте дълбоко и знайте, че осъзнаването на нашите чувства и нужди е изцелението, което търсим. Осъзнаването ни тласка да правим правилните неща. Възползвайте се от това време, защото това е благословията на звездите и тази фаза на Луната ни дава възможност да анализираме психологическите си дълбини и да възкръснем като феникс от пепелта!
Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. Да се избягват устремите към злото. 

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания. 

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 13:16ч

Доста сложно време носи този лунен ден. Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но вие не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. В никакъв случай недейте изрича проклятие по адрес на друг човек, защото думите като бумеранг се връщат обратно към вас. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. 

Следва 8 лунен ден от 13:16ч на 11 август до 14:22ч на 12 август

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. 

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Хороскоп за август

Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. 

Това е чудесно време за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не предприемате нищо. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Не се препоръчва подстригване в рамките на осми лунен ден. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
984 0

Водещи новини