Правилото 777 може да промени играта на взаимоотношенията

  • 08 август 2024 14:27

  • 1662
  • 0
Правилото 777 може да промени играта на взаимоотношенията
© Pixabay

Може би сте чували хора да споменават "Правилото 777" като начин да спасите и укрепите връзката си с партньора си. И няма нищо общо с хазарта или (за щастие) моделите на самолети Boeing. Вместо това всяка от трите седмици съответства на честотата, с която двойките трябва да правят три различни неща, които могат да помогнат на връзката им.

"Правило 777" показва, че:

- Трябва да ходите на среща с партньора си на всеки седем дни.

- На всеки седем седмици вие и вашият партньор трябва да прекарате една нощ извън дома заедно - в хотел или курорт, далеч от другите. Това е така, защото по-красиви неща могат да се случат, когато прекарате нощта заедно някъде.

- На всеки седем месеца трябва да отидете на романтична ваканция. Трябва да е нещо повече от една вечер и по-скоро начин да се откъснете от ежедневието.

Общият принцип зад "Правилото 777" има смисъл: важно е и за двамата да прекарвате качествено време заедно далеч от всички останали.

Това време ви позволява да се свържете интелектуално, емоционално и физически. Можете да получите много по-добра представа кой какво прави и как се чувствате един към друг и връзката ви.

Инвестирането на това време и усилия също ви позволява да правите ключови промени и да коригирате грешки, преди проблемите да станат по-сложни.

Негодуванието и недоволството могат да се натрупат, когато не говорите и не решавате проблемите. "Правилото 777“ е начин да отделите време, за да се свържете един с друг и да си спомните защо сте заедно на първо място.

Не бива обаче да очаквате, че самото "Правило 777" ще бъде магическо решение, съветват психолозите. Това правило стана известно, след като актьорът Андрю Бюкан уж изневери на съпругата си, актрисата Ейми Нътъл.

Твърди се, че Нътъл е казала на Бюкан, че за да остане с нея, той трябва да следва "Правило 777". Разбира се, само те си знаят подробностите и динамиката на връзката им и какво друго могат да направят, за да я оправят. Но ако вече сте изневерявали във връзката си, „Правило 777“ само по себе си няма да направи всичко внезапно по-добро. Двойката се разведе през 2022 г.

Освен това не се фокусирайте твърде много върху номера на правилото. Не е задължително да са точно седем дни, седем седмици и седем месеца. Числото седем е произволно. Най-добре е да коригирате времето на такива събития според себе си и обстоятелствата. Може би това време заедно трябва да бъде по-често във връзката ви, като "Правило 555".

Някои двойки може да твърдят, че подобни правила отнемат тяхната спонтанност и романтика, превръщайки се в изискване, задължение, което трябва да се спазва.

Аргументът е, че трябва да е естествено да прекарвате повече време насаме с любимия човек. Ако вече прекарвате толкова много време с половинката си, нямате нужда от това правило.

Въпреки това, за мнозина други аспекти от живота могат да станат твърде много и да отнемат твърде много от времето на един или двамата. Числата и някакъв вид времева линия в тези случаи могат да ви помогнат да се съсредоточите върху това, което е наистина важно.

И така да обобщим: "Правило 777" включва полагане на съзнателни усилия веднъж седмично, на всеки седем седмици и на всеки седем месеца.

"Правилото 777" е доста просто на теория и че на всеки седем дни излизате на среща, на всеки седем седмици заминавате за една нощ и на всеки седем месеца двамата се отправяте на романтична почивка.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1662 0

Свързани новини

Водещи новини