Многобройни провокации дебнат и ще бъде много трудно да не реагирате на тях

  • 31 юли 2024 07:00

  • 1728
  • 0
Многобройни провокации дебнат и ще бъде много трудно да не реагирате на тях
© Novini.bg/Canva

Луната е в знак Близнаци до 06:20ч на 1 август

Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви. Транзитната Луна в Близнаци ви позволява да разкриете онези таланти, които са били в сянка. Има внезапни промени в настроението. Не бива да спорите за дреболии, трябва да пестите енергия и емоции. Трябва да бъдете точни и отговорни към всичко, което правите. Не са изключени големи кражби, измами и катастрофи по пътя. По време на транзитна Луна в Близнаци броят на контактите се увеличава, така че бдителността в разговорите и действията е задължително условие. Полезно е да се срещате с позитивно настроени към живота хора. 

Не вземайте прибързани решения, пресмятате всяко действие няколко хода напред

Избягвайте маникюр или педикюр. Не е препоръчително да удължавате ноктите си, няма да получите желания ефект. Полезни са масаж на краката и ръцете, подхранващи маски и вани с добавка на билки. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете.

Лунен календар: 26 лунен ден от 01:47ч на 31 юли до 02:38ч на 1 август

Символ на деня са жабата, блатото. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. 26-ти лунен ден символизира доста труден период, многобройни провокации могат да ви дебнат и ще бъде много трудно да не реагирате на тях. 

В този ден висшите сили ни тестват за степента ни на егоизъм. По-чувствителните хора няма да се чувстват добре. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, от физическо натоварване, да почивате повече и да не хабите силите си. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. 

Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. 

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Увеличава се вероятността от кражби и загуби. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи. Особено внимателни да бъдат шофьорите.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Препоръчва се въздържание от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1728 0

Водещи новини