Стремете се да правите добро, да мислите за добри неща, в противен случай тъмната ви страна ще надвие

  • 20 юли 2024 06:17

  • 893
  • 0
Стремете се да правите добро, да мислите за добри неща, в противен случай тъмната ви страна ще надвие
© pixabay

Луната е в знак Козирог до 14:44ч на 21 юли

Луната ни прави резервирани и по-малко емоционални. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Вниманието изцяло е насочено към материалната страна на живота. Характерни са логическото мислене, способността да се планира всичко, отговорното отношение. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. 

Добър ден за почистване, ремонт, пренареждане на мебели. Ако е възможно, по-добре е пазаруването да се прехвърли в друг ден. Можете да отделите много време и усилия, но трудно ще можете да спрете избора си на нещо конкретно. 

Хроничните заболявания, свързани с възрастта могат да се влошат, особено при костите, ставите, коленете. Уязвими: жлъчен мехур, кожа, пищялите, прасците, глезените, не ги напрягайте много, сериозни последствия може да има при натоварването на ставите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 20:50ч

Това е ден за търпение и смирение. Стремете се да правите добро, да мислите за добри неща, в противен случай тъмната ви страна ще ви надвие. Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек става лесно податлив на различни съблазни и изкушения. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Днес трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се ядат месо и гъби, тъй като вероятността от натравяне е висока. 

Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи и запознанства е добре да се отложат за друго време.  

Неблагоприятно време за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 20:50ч на 20 юли до 21:33ч на 21 юли

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
893 0

Свързани новини

Водещи новини