Звезден дневник до края на юли

  • 18 юли 2024 14:30

  • 569
  • 0
Звезден дневник до края на юли
©

Марс секстил Нептун на 20 юли - Време, което създава подходяща атмосфера за тайни и задкулистни действия, интриги, измами и мошеничество. Добра възможност да разобличите вашите врагове. Добър период за контактуване с благотворителни, религиозни и културни организации, за работа със задгранични партньори. Повишава се интуицията. Добър период за активна химиотерапия, хипноза, психотренинг, енергийни лечения, лечебно гладуване и духовни упражнения, четене на духовна литература. Добро влияние оказват водните лечебни процедури.

Пълнолуние в Козирог на 21 юли в 13:17ч (второто по ред) - Това пълнолуние ни приканва да се откажем от нещата, които ни пречат да реализираме истинския си потенциал.

Венера секстил Юпитер 21 юли - По-лесно може да се постигне съгласие по спорни въпроси. Добро време за решаване на правни въпроси. Подходящ аспект за финансите. Благоприятно време за любов, за срещи, за обществени мероприятия, финансови сделки, благотворителна дейност, за нови познанства. Музите ще посетят своите любими поети, художници и музиканти. Може да се увеличи апетитът ви и желанието за сладко. Лесно се покачват килограми сега.

Меркурий квадратура с Уран 22 юли –планетата на комуникацията формира напрегнат аспект с планетата на иновациите и свободата. Уран се счита за по-високата октава на Меркурий, така че това е мощна енергийна динамика, с която да работите! Може да ни е трудно да разберем в коя посока да тръгнем или как наистина се чувстваме. Трябва да успокоим мислите си и да се оставим на течението. Понякога трябва да мислим по-мащабно или да разширим ума си до нови измерения. Това изглежда е нещото, което Вселената ни призовава да направим.

Аспект на неочакваните неща - неочаквани новини, посещения или събития могат да нарушат плановете, да донесат безпокойство, да създадат нервно напрежение. Споразумения могат да бъдат отложени или да бъдат анулирани. Може да се стигне до разправии с приятели. Предизвиква нервност, главоболие, безсъние. 

Марс в Близнаци – сила изтъкана от думи и мисли

Слънце тригон Нептун 22 юли – Нептун е най-висшият добротворец в Ангелският свят. Този аспект е проводник на Божествената любов, благотворни влияния и небесна благословия. Влиянието продължи 2-3 дена. Който може да се възползва от всичко това. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници. Време за всякакви творчески начинания. Развихрете въображението си!

Марс тригон Плутон на 22 юли - Добро време за работа в екип и изпълнение на общите задачи. Създават се добри възможности за отстраняване на препятствията. Благоприятни са отношенията с обществените организации, влиятелни структури. Успешно е за разпределяне на печалби, налози, дългове и застраховки. Добър период за политици и военни, бизнесмени, учени, за корпоративен бизнес, за реформи в предприемачеството.

Слънцето влиза в знак Лъв на 22 юли – Слънцето се чувства у дома в огнения знак, на който е управител. Слънцето е нашата жизнена сила и зарядно устройство. Търсете начини да възстановите енергията си. Лъвът е хедонист, търси удоволствие и лукс.

Слънце опозиция Плутон на 23 юли - Този аспект има голяма сила, поражда конфликти, екстремизъм, могат да се активират всякакви борби за справедливост. Характеризира се с опити за манипулация, незаконно използване на сила, злоупотреба с власт. Съществува риск от терористични атаки. Избягвайте да сте сред тълпа от хора и да участвате в публични събития, криминогенните райони, ходене по тъмни и безлюдни места. Зачестяват инцидентите и злополуките, така че бъдете много внимателни. Неблагоприятен период за учени, изследователи, за политици и главни лидери. Репутацията им е застрашена. Критичен период за личните и семейните отношения. Може да доведе до раздяла там, където връзките са изчерпани. Засилва сексуалните потребности, поражда ревност, подозрителност, собственически инстинкти, нарастваща агресия. Възможни са нападения, нещастни случаи, инциденти с транспорта, при провеждане на експерименти, при работа с техника, травми, наранявания в резултат на аварии или природни бедствия.

Меркурий влиза в Дева на 25 юли – Ще ни помогне да бъдем по-проницателни, да обръщаме внимание на малките детайли. На 5 август в ретроградно движение тръгва „назад“ и отново ще се върне в Лъв на 15 август, където ще престои до 9 септември, когато отново ще премине в Дева.

Слънце секстил с Марс на 26 юли - Ще ни прави по-енергични и активни. Някои хора ще почувстват, че кръвта им кипи и се поражда силно желание за действия. Добро време за лидери и хора, които са на ръководни длъжности. Подходящо за смели и решителни действия.

Хирон започва своя ретрограден цикъл на 26 юли - астероидът, известен като ранения лечител, става ретрограден до декември. Това е времето да се грижим и обичаме въпреки нашите рани. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
569 0

Свързани новини

Водещи новини