Марс в Близнаци – сила изтъкана от думи и мисли

  • 18 юли 2024 09:01

  • 3702
  • 0
Марс в Близнаци – сила изтъкана от думи и мисли
©

В последните минути на 20 юли планетата на действията Марс се премества в знак Близнаци, където ще остане до 4 септември. Ключови думи за Марс в Близнаци: мотивация, вдъхновение, гъвкавост... Когато е в Близнаци, Марс е многостранен, комуникативен и гъвкав, но не особено решителен или фокусиран. 

Интересите ни ще стават все по-разнообразни. Ще е нужно повече търпение, защото този транзит носи напрежение, но предлага и решение... Това не е само физическа активност, тук умът също е активен и винаги зает... 

Марс в Близнаци е постоянно в действие, защото не обича скуката, а когато му е скучно, става неспокоен и нервен. Затова му е приятно да върши две работи наведнъж.

Този транзит на Марс рефлектира най-вече върху комуникацията, търговията, преговорите, трафика, по-кратките пътувания, отношенията с роднини, ученето и умствените способности. Може да се прояви положително и отрицателно, което зависи много от самите вас и аспектите ви в хороскопа. 

Марс в Близнаци е склонен да нахлува в личното пространство на другите хора и да превзема приятелствата. Най-добре е да внимавате с комуникацията и да не влизате в спорове. Ще имате нужда от повече търпение, ако някой ви предизвика или започнат разгорещени спорове, които понякога могат да завършат много зле.

Близнаците са променлив, но флиртуващ, пърхащ и най-вече безгрижен зодиакален знак, винаги бързащи и прехвърлящи се от един интерес към друг и винаги способни да видят и двете страни на всяка история. 

Тъй като Марс е планетата на действието и инициативата, вероятно ще бъдем още по-неспокойни от обикновено по време на този транзит и може да бъде трудно да намерим достатъчно фокус, за да свършим нещо. Твърде бързо ще преминаваме от една сфера на интерес към друга. Трябва да избягваме да разпръскваме енергията си твърде много. 

Тъй като Близнаци управляват пътищата, а Марс е в лош аспект със Сатурн в дните около 16 август, тогава са възможни проблеми при пътуване и засилване на пътните инциденти. Бъдете изключително внимателни!

Що се отнася до здравето, Близнаците управляват ръцете, раменете, бронхите, белите дробове, така че нека се обърне внимание на това. 

Време за промяна на променливите знаци - Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей трябва да преразгледат своите планове и цели. 

Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог е време да поработят повече върху взаимоотношенията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3702 0

Водещи новини