Искрените молитви в този ден се сбъдват

  • 17 юли 2024 06:11

  • 1546
  • 0
Искрените молитви в този ден се сбъдват
© pixabay

Луната е в знак Стрелец от 04:26ч до 11:15ч на 19 юли

Луната дава идеалистична настройка и философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и правото. Да се избягват прояви на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно. Ден, изпълнен с емоции, с много вътрешно вълнение. Бъдете готови за неочаквани промени на емоционално и духовно ниво. Вслушвайте се внимателно в чувствата и интуицията си. Позволете на този ден да се превърне в платформа за саморазвитие и работа с лична енергия.  

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:37ч.

В този ден се включва космическата енергия на любовта. Символи на деня са сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. 

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. 

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата, да помогнете на някоя майка с количка. 

Слънце секстил Уран – идеално за търсене на нови възможности

Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Молитвата носи изцеление, а милостинята подадена на беден е особено угодна на Бога. 

Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се препоръчва нещо крепко - водка, коняк, уиски, но не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от гняв и емоционално напрежение. Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. 

Следва 13 лунен ден от 17:47ч на 17 юли до 18:55ч на 18 юли

Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Добре е да започнете  цикъл на прочистване на енергийния информационен канал с дихателни упражнения и молитви. Освободете се от информацията на болестта с абсорбиращи елементи като восък, минерали, фолио.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1546 0

Свързани новини

Водещи новини