Днес светът е огледало, което отразява вътрешната ни същност

  • 24 юни 2024 06:14

  • 2355
  • 0
Днес светът е огледало, което отразява вътрешната ни същност
© pixabay

Луната е в знак Водолей от 06:15ч до 09:09ч на 26 юни

В дните на Водолея искаме повече вътрешна свобода и еманципация. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск върху себе си. Вътрешната независимост е това, което се превръща в основна ценност за нас. Искаме нещо ново, лесно правим неочаквани неща, може да очаквате всякакви странности от някои хора. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. 

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния.  

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:36ч 

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Както Луната отразява светлината на Слънцето, така и енергията на 18-ия лунен ден отразява нашето Его и отваря вратата към собственото ни огледало – то може да бъде чисто и ясно, или може да бъде замъглено и изкривено. 

Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Днешният ден ни служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Луната на 18-ия ден ви помага да откриете отражението си в другите: днес можете да намерите приятел, съмишленик или бизнес партньор, от които наистина се нуждаете. Съвместната работа води до успех в бъдеще!

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Новите дела са неудачни. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа. 

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви.

Следва 19 лунен ден от 23:36ч на 24 юни до 00:07ч на 26 юни

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2355 0

Свързани новини

Водещи новини