Не бива да унивате, а освен това ще има много причини да се усмихвате

  • 23 юни 2024 07:33

  • 2368
  • 0
Не бива да унивате, а освен това ще има много причини да се усмихвате
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Козирог до 06:15ч на 24 юни

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Стойте по-надалеч от по-възрастни хора. 

Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на ставите, особено на коленете.

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 22:58ч

Ден за веселие и радост. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Весел и позитивен ден. Не бива да унивате, а освен това ще има много причини да се усмихвате. Не се съпротивлявайте на общото добро настроение: позволете си малко лудост.

В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките.  Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Пасивен ден, свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добър и щастлив ден за радост от съществуването.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите. Денят е със силна енергия и онези, които са развити духовно могат да получат откровения и има възможност да познаят истинската любов.

Междувременно Луната започва постепенно да намалява, така че трябва да си позволим да се отпуснем малко и да пуснем юздите на самоконтрола. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има хармония във всичко.

Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега не трябва да се живее по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

В този лунен ден е хубаво да се пие червено вино. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 22:58ч на 23 юни до 23:36ч на 24 юни

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2368 0

Водещи новини