Пълнолуние в Козирог – времето на големите решения

  • 21 юни 2024 09:16

  • 8457
  • 0
Пълнолуние в Козирог – времето на големите решения
© Pixabay

Ще имаме две пълнолуния в знак Козирог в 1-я градус на знака на 22 юни в 04:07ч и в последния градус на знака на 21 юли, т.е. в началото и в края на сезона на Рак. Това е много рядко явление. Тази пълна Луна се нарича още Ягодова луна, защото като голяма розова сфера ще свети в небето при изгрева.

Енергията на Рака иска да се чувстваме в безопасност, за да можем с любов и от все сърце да защитаваме и да се грижим за себе си и всички, които обичаме. Енергията, която идва към нас е много силна в пъти, не само заради самото пълнолуние, но и заради смяната на сезоните т.е. настъпващото лятно слънцестоене. Най-силно ще усетят влиянието кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог. Добре е да се види в кой дом от вашия хороскоп попада Козирогът. Вероятно ще има значително развитие и промени в тази област.

Козирог се свързва с възхода, професионалния напредък, кариерата, а Рак – семейството, децата. От едната страна имаме Луна в Козирог, с която гледаме към постижения и прогрес, а от другата са Слънцето, Меркурий и Венера в Рак, които подчертават важността на личния живот, отдадеността на семейството, дома и децата. Пълнолунието може да засили нашите емоции и да извади наяве тези, които са били заровени дълбоко в нас. Необходимо е да се намери точният баланс между постиженията във външния свят и този който е свързан с нашият интимен и личен живот, от където всъщност тръгваме към покоряването на нови цели. Балансът е необходим, още повече, че тук се намесва Нептун, който е в квадратури с Луната и Слънцето. Има необходимост да се грижим за себе си отвън и отвътре.

Връзките и взаимоотношенията между хората са от жизнено важно значение в този период. Мнозина ще преминат през бури и турбуленции в живота, но всички бури преминават, а препятствията по пътя през живота са там с причина. Можем да се освободим от цялата емоционална бъркотия, в която се намираме, чрез балансирането на храненето, мислите, речта и чувствата. Намерете убежище, където можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху това, което искате да бъдете и каквото искате да правите! Време е да получите отговорите, които търсите от дълго време. Всичко около нас има смисъл.

Наличието на ясни цели и планове ще ви донесе успех. Ако планирате нещо ново, Пълнолунието ще ви помогне да се съсредоточите върху положителен подход към това ново начало. Ако нямате ясни цели, ви помага да фокусирате положителната енергия на правилното място.

Отделете време, за да се насладите на тази част от житейския си път и не забравяйте, че можем да научим нещо от всеки човек и ситуация, които срещаме по пътя. Вярвайте в себе си и пътя, който сте избрали! Това е времето на големите решения! Козирогът не пада духом и знае, че напредва стъпка по стъпка към върха на планината. Нека запазим тази вяра и сила в себе си!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8457 0

Водещи новини