Днес Вселената е особено чувствителна към вашите молби, затова се молете

  • 18 юни 2024 06:59

  • 14234
  • 0
Днес Вселената е особено чувствителна към вашите молби, затова се молете
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Скорпион до 19:33ч на 19 юни

Труден и опасен период е, но не бива да изпадате в депресия и крайности. Чувствеността и страстта се увеличават значително. Емоциите са интензивни и могат да бъдат много трудни за справяне. Животът в този период е по-скоро като влакче в увеселителен парк, отколкото като забавна въртележка. Паденията се редуват с възходи. Трябва да бъдете внимателни дори и в малките неща.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Когато Луната преминава през знак Скорпион, е необходимо да се намалят изискванията към другите, да бъдете по-отстъпчиви и отговорни. Импулсът за промяна е изключително силен, което може да създаде условия както за хармоничен поток на живота, така и за негативни последици. Благоприятно е домът да се опушва с коприва и пелин. Тези аромати ще изпълнят дома ви с топлина, положителна енергия и комфорт. Особено "уязвими" органи по това време ще бъдат червата, гениталиите, кожата и психиката. Не се препоръчва жените да посещават гинеколог, освен ако няма остра нужда за това.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:46ч

Ден на любовта и мъдростта. Символът на този лунен ден е сърце. Сърца, отворени за милост и божествени откровения. Днес Вселената е особено чувствителна към вашите молби, така че можете да я помолите за нещо или да прекарате деня в молитва. Полезно е да се посещават храмове, църкви и други религиозни и култови места.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Предначертаното може да се обърне наопаки.  Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да се оплаквате. Може да заседнете за дълго в това състояние. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Успокойте гордостта си, прекарайте деня в спокойно състояние. Заемете се с медитация. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на нуждаещите от помощ.

12 лунен ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Бъдете милосърдни, в противен случай милостта ще ви подмине. Правете подаръци на близки, не пестете от нежни думи, давайте милостиня, особено ако ви бъде поискана. Останалата част от деня може да прекарате в самота, опитвайки се да съзерцавате вътрешния си свят. Опитайте се да изчистите мислите си.

Следва 13 лунен ден от 17:46ч на 18 юни до 18:55ч на 19 юни

Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Някои ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата дава още един шанс да се коригират грешките направени в миналото.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

На този ден е добре да получите нова информация – препоръчва се да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14234 0

Водещи новини