Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

  • 17 юни 2024 09:19

  • 10205
  • 0
Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни
© pixabay

Астро-аспекти

На 17 юни Венера квадратура Нептун

На 17 юни Венера и Меркурий влизат в знак Рак

На 17 юни Меркурий квадратура Нептун

На 17 юни Меркурий съвпад с Венера

На 20 юни Слънце в квадратура с Нептун

На 20 юни Слънцето влиза в знак Рак (лятно слънцестоене)

На 21 юни Меркурий секстил с Марс

На 22 юни Пълнолуние в Козирог в 04:08ч

Луната през седмицата преминава в знаците –  Скорпион, Стрелец, Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –17, 18, 19 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  17, 18 (до 17:46ч), 19 (след 18:55ч), 20, 21, 22, 23 юни

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

17.06. 09:06 - 17.06. 09:39
19.06. 19:20 - 19.06. 19:33
22.06. 01:59 - 22.06. 02:10

Овен – Седмицата за мнозина ще бъде напрегната. Ще завършите успешно задачите си, ако се концентрирате изключително върху своята част от работата. Можете да канализирате напрежението, което изпитвате чрез физическа активност. Звездите ви дават насърчение да правите по-големи планове за бъдещето. Важно е да бъдете упорити и да защитавате интересите си. Създайте с партньора си общи планове, чрез които ще хармонизирате отношенията и ще си поставите общи цели. За свободните представители на знака промените работят вече в тяхна полза.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец – Откритите разговори водят до решаване на всеки проблем. Бъдете отворени за всякакви споразумения, отстъпки и компромиси. Внимателно събирайте възможно най-много информация, за да може да се анализира и да се направят разумни заключения. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да потърсите от по-опитни колеги - техните съвети ще бъдат много полезни. Не бива да очаквате лесни победи, но интуицията ще ви подскаже правилните решения. Звездите ви съветват да не вкарвате членовете на семейството си в ситуации, които не им харесват, за да не се стига до кавги и разправии.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17

Близнаци – Седмицата ще е благоприятна за всякакви дейности. Сега е идеалният момент да довършите започнатата работа, която се е проточила твърде много. Ако се чувствате напълно уверени в силите и възможностите си, може да предприемете някои нови инициативи. Доверете се на вътрешната си интуиция, само така ще можете да постигнете значителни резултати. Добре е да прекарвате повече време с близките си, за да можете да се презаредите с позитивна енергия. Мнозина ги очакват романтични срещи и нови отношения. 

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Вие сте изпълнени с надежди и планове, повечето от които са постижими. Всички трудности са лесни за преодоляване, няма нужда да се тревожите излишно. В този период трябва да сте внимателни, когато вземате важни, както и прибързани решения. Важно за вас е да преразпределите силите си правилно и да бъдете по-организирани. С упоритост и търпение може да постигнете успехи и добри резултати. Някой, когото не сте виждали отдавна ще ви напомни за себе си.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв – Ще трябва да се справите с възможно най-много задачи. Не се опитвайте да прикривате грешките си, по-добре приемете критика, ако я заслужавате. Не очаквайте бързи решения на проблеми, свързани с личните ви планове, да дойдат лесно. Бъдете внимателни, защото външно влияние може да ви затрудни да стъпите по пътя на просперитета. Това е моментът, в който трябва да помислите за по-практичните и материалистични аспекти на ежедневието си. Седмицата ще бъде изпълнена с енергиен дисонанс, който може да предизвика разправии и трудности в общуването, затова по-добре да избягвате ненужни контакти. 

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева –  Началото на седмицата ще е трудно за повечето от вас. Важно е внимателно да премисляте всяко решение и да отделяте достатъчно време за това. Избягвайте да се държите предизвикателно и лекомислено, което може да доведе до много проблеми. Вероятно ще се почувствате съблазнителни и привлекателни, защото ще привлечете обожатели. В живота ви ще има нови хора, които ще донесат нови идеи и възможности – ще ви помогнат да погледнете на себе си по нов начин и от друга гледна точка.

Благоприятни дни – 17, 18, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Везни – За да постигнете целите си, не губете време в безсмислени дейности, а се успокойте и се отдайте на задълженията си. Не бързайте да вземайте решения, когато сте под напрежение. Внимателният анализ на случващото се през настоящия период ще ви помогне да спечелите допълнителна полза за себе си. Завършете работата, която сте започнали по-рано, и се уверете, че спазвате обещанията си. Много сериозни проблеми не се очакват. Възможни са незначителни трудности и неудачни съвпадения, които обаче могат да ви разстроят и развалят настроението. 

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Ако имате връзка, въздържайте се да критикувате действията на партньора си, особено тези, които вече са се случили и трябва да останат в миналото. Обърнете повече внимание на партньора си, отколкото на вашите нужди и очаквания. Това е удобно време да направите нещо наистина смислено. Големи покупки, пътувания, началото на дългоочаквания ремонт - всичко това може безопасно да започне. Търсенето на нова работа може да е неуспешно в този момент, но не се отчайвайте – всичко идва, когато трябва.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17

Стрелец –Шансовете за успех са високи, но преди всичко е важно да се мисли внимателно и да се анализират всички детайли, за да не се допуснат грешки. Не е нужно да се отказвате от намисленото, но може да се наложи да го отложите за по-благоприятен момент. Въпреки факта, че някои обстоятелства могат да наложат промени в плановете ви, не трябва да се разстройвате - всичко ще бъде за добро. Погрижете се за диетата си, редовната почивка и релаксация, за да поддържате баланс между изразходване и натрупване на енергия.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Промените, които планирате, трябва да бъдат обмислени в детайли. Преценете позицията си, това което е пред вас и подхождайте спокойно и задълбочено към всички задачи и предизвикателства. Бъдете разумни, спокойни и аналитични, за да успеете във всичко, с което се захванете. В семейството могат да възникнат малки трудности, поради което ще бъдете принудени да промените част от плановете си. Въпреки че периодът няма да е толкова лесен, колкото бихте искали, вие не сте склонни да загубите оптимизъм и да се откажете. Благоприятно е за решаване на въпроси, свързани с ремонти, закупуване на нови мебели и домакински уреди.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей – Идеално време за решаване на професионални проблеми и делови въпроси. Упоритостта и последователността ще ви помогнат да постигнете положителни резултати в работата. Не започвайте нова дейност, без предварително да обмислите всичко в детайли. Финансовите цели и мечти, които имате, изискват фокус. Няма нужда от експерименти сега, по-добре е да се доверите на доказаните и проверени методи. Вие сте пълни с енергия, но бързо ще я изразходвате в компанията на токсични хора. Избягвайте ги, за да си спасите нервите си.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби –Не трябва да ходите по магазините без цел, тъй като това може да се отрази зле на бюджета ви. Не трябва да се поддавате на провокации - по-добре е да ги игнорирате навреме. За да се чувствате добре и за да запазите здравето и баланса си, пазете интимното си пространство от узурпатори. Опитайте се да поддържате ревността в умерени граници и като цяло внимавайте как изразявате чувствата си – бъдете по-внимателни. Свободните от вас ще се почувстват изложени на противоречиви ситуации и чувства.

Благоприятни дни – 18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10205 0

Свързани новини

Водещи новини