Това време е на изпитания и даване на много изкушения

  • 15 юни 2024 05:59

  • 1864
  • 0
Това време е на изпитания и даване на много изкушения
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 09:39ч на 17 юни

Хората в това време са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват спорове и конфликти, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. може да се засили желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:33ч

Това време е на изпитания и даване на много изкушения. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения.

Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден от 14:33ч на 15 юни до 15:35ч на 16 юни

Енергията на този лунен ден е много силна и затова трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Това е много ползотворен ден. Символите на този лунен ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

На този ден във всеки „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, да прекарате време с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. 10 лунен ден не е добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1864 0

Водещи новини