Време за активност, но самият ден е изпълнен с опасности

  • 08 юни 2024 06:20

  • 5418
  • 0
Време за активност, но самият ден е изпълнен с опасности
© pixabay

Луната е в знак Рак до 22:30ч на 9 юни.

Когато Луната преминава в знак Рак, тя се намира в собствения си дом, което прави работата с подсъзнанието по-активна. Домът, семейството, това, което ви принадлежи и обичате, е това, на което ще се посветите днес, докато Луната е в този знак. Този ден ще е характерен с много емоции, силни инстинкти, но и с голяма изразителност. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към различните влияния и по-раними. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потискал в себе си. Сега лесно се поддаваме на бързите емоционални реакции, дълбоко се впечатляваме от някои сантиментални моменти от книги, филми. Засилва се интуицията. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. 

Какво може да правите? Посветете време на семейството си, погрижете се за хора, които се нуждаят от помощта ви, вършете домакинска работа, направете мокро почистване, ангажирайте се с творчество – то може да бъде много емоционално и интуитивно сега. А може да ви се иска само да си похапвате от време на време и да спите. Обстановката е спокойна, сънлива и може да ви обхване мързел. 

Новите връзки, които започват днес, е логично да имат дълбочина и съдържание, но ще се характеризират с нестабилност и възходи и падения. По-благоприятен е денят днес за водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) и земните знаци (Телец, Дева) и по-напрегнат ще е за Овен, Везни, Козирог.

Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът. 

Лунен календар: 3 лунен ден от 06:59ч на 8 юни до 08:05ч на 9 юни

Този ден се характеризира със силен прилив на енергия, която Луната започва да дава на земната природа. Идва времето на активността, прилив на жизненост, но самият ден е изпълнен с много опасности. Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се старайте да не ги изпуснете.

Това е денят на астралната борба, когато е настъпило времето да изчистите своя астрал, да се освободите от негативните емоции. Време е за действия. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен - ​​както физически, така и психически. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от астрални същества или хора. Възможно е да има сривове в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакрата, може да се появи астма или бронхиално заболяване. Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, ще имате достатъчно сили за самозащита и за всичко.

Препоръчително е да си направите голямо, интензивно физическо натоварване в този ден, в противен случай цялата натрупана и неизползвана енергия ще се „вкисне” отвътре и това ще бъде вредно, а вътрешните органи могат да пострадат. Добре е да се правят упражнения за подобряване на подвижността на ставите. Проблеми със ставите говорят за застой на астрална енергия. Препоръчват се физически упражнения, свързани с работата на ставите, като се знае, че във всяка става има чакра.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства.  Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.  

Секс – Добър ден за секс, не го пропускайте. Опитайте да правите любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново. В древните трактати се препоръчва в този лунен ден да опитате най-необичайните позиции, тъй като това ще ви помогне да усилите взаимните си усещания и да доведе до продължителен оргазъм.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5418 0

Свързани новини

Водещи новини